У нас третє місце!

Напередодні професійного свята – Дня працівників лісового господарства, на базі Малинського лісотехнічного коледжу відбувся обласний етап Всеукраїнського зльоту шкільних лісництв області. Учасниками зльоту стали 19 шкільних лісництв, що діють при лісових господарствах Житомирщини. Цей захід допомагає учнівській молоді проявити себе в природоохоронній та дослідно-експериментальній роботі в галузі лісового господарства. Багаторічних досвід проведення зльоту засвідчує, що значна кількість вихованців шкільних лісництв обирають професію пов’язану із природою, або лісом, зокрема. Та насамперед таким чином лісівники області виховують у підростаючого покоління свідоме та дбайливе ставлення до лісу.

Впродовж дня на стадіоні коледжу тривали конкурсні змагання. Юні лісівники за слідами розпізнавали звірів, за плодами та насінням – рослини, виявляли свої знання та вміння з ґрунтознавства та лісової таксації, змагалися у спортивній вправності, художній самодіяльності.

Цьогорічними переможцями серед юних лісівників стала команда Баранівського лісомисливського господарства, на другому місці – юні лісівники з Ємільчиного, третє місце у команди Радомишльського лісомисливського господарства, яку представляли учні нашої .

Вітаємо та бажаємо нових здобутків!

Фото тут.

Кiлькiсть переглядiв: 116

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.