У нас гості із Данії

Полісся – край лісівників

З прадавніх часів Полісся славилось своїми лісами. Стрункі сосни, крилаті дуби, білокорі берези дарували поліщукам і тепло, і їжу, і ліки.

Тому й виникла потреба в 1936 р. у створенні лісового господарства Радомишльщини. А вже з 1968 року підприємство взяло під свою опіку четверту школу. Так і виникло перше в області шкільне лісництво. Приємно відмітити, що першим старшим лісничим шкільного лісництва став Самоплавський Валерій Іванович, дитяче захоплення якого стало справою його життя. Цього року за активної підтримки працівників ДП «Радомишльського ЛМГ» напередодні їхнього професійного свята команда шкільного лісництва ЗОШ І-ІІІ ст.№4ім.І.Самоплавського в наполегливій боротьбі серед 20 команд області виборола почесне ІІІ місце.

З часу утворення шкільного лісництва керівники підприємства: Філіпович А.І., Гладиш О.М., Дмитренко І.В. цікавилися проблемами школи та допомагали їх вирішувати. За часів керівництва Гладиша О.М. був проведений благоустрій території та реконструкція будівель школи. Сьогодні директор Дмитренко Іван Васильович продовжує кращі традиції шефської допомоги у вирішенні господарських проблем школи. Для нас він став взірцем, адже цього року підприємство визнане переможцем Всеукраїнських конкурсів: «Лідер галузі – 2015 року», «Найкращий колективний договір» за 2014 рік», а також директор переможець в номінації «Кращий керівник року» Радомишльського району в 2015 році.

/Files/images/1015/IMG_6180.jpg

Співпраця Радомишльського лісгоспу виходить за межі не лише району, а й держави. 28 жовтня керівництво та представники шкільного лісництва ЗОШ І-ІІІ ст.№4 біля радомишльських дубів – «візитки» нашого міста зустріли делегацію профспілкового комітету працівників лісової галузі Данії.

Під час візиту гості познайомилися з роботою підприємства та обмінялися досвідом, а також відвідали Радомишльську ЗОШ І-ІІІ ст. №4 ім.І.Самоплавського.

Лісничий шкільного лісництва Радомишльської ЗОШ І-ІІІ ст. №4ім. І.Самоплавського Т.Добрянська

Кiлькiсть переглядiв: 154

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.